Esperant una segona oportunitat


By admin - Posted on 02 October 2010


 

No ha pogut ser. En aquest primer intent a cim ens hem quedat quasi als 7.000 metres. El meu company Unai, no s’ha trobat prou bé, no he gosat deixar-lo sol i l’he acompanyat al Camp Base, el temps tampoc ajudat, en definitiva hem pres la decisió d’aprofitar una nova finestra de cara al 5, 6, 7 d’octubre ja confirmada. Tan sols s’ha fet el cim el dia 1 d’octubre degut al fort vent.

Sincerament, estic fotut, doncs perdre una oportunitat de cim com aquesta, no crec que es repeteixi en la vida, però la salut del company de cordada no té preu. Em sorprèn veure a alpinistes de diferents països que, degut a la “febre del cim” i a la poca paciència, han seguit cap amunt sense l’aclimatació necessària en veure a desenes d’alpinistes en direcció al cim.   

Descansarem un parell de dies per recuperar i, hi tornarem, pel que sembla la finestra és perfecta, amb molt sol i poc vent. Espero que aquesta sigui la definitiva perquè la temporada no s’allarga mai més de la primera setmana d’octubre.

Qui sap, pot ser aquest cop tanquem un petit cercle, podria ser que aquest cim el féssim el 6 d’octubre quan el meu primer 8.000 va ser també un 6 d’octubre. Si fos així, tindria sis 8.000 a la butxaca. En definitiva 666, el número del diable, diuen que l’Himàlaia a vegades pot ser un infern, bé en tot cas si el trobo el saludaré de la vostra part, no serà tant dolent, oi?!!!

                 

1 d’octubre del 2010

 

Xavi Arias

Tags

Camarada, a hores d'ara deus estar en plena ascensió i, per tant, és possible que quan llegeixis aquesta piulada ja hagis fet cim. Sàpigues que la colla del Nun, altrament coneguda com "PUTA MARE TEAM", estem pendents del teu retorn per a fotre'ns una immensa caragolada, ensenyar-te el vídeo d'aquest estiu i compartir unes copes de cava amb el teu relat de les darreres aventures. Que tinguis molta sort!
I, per cert, aprofito per dir-te que el 6 d'octubre és una altra efemèride: l'any 1934, ara farà doncs 76 anys, el sis d'octubre Lluís Companys proclamava l'Estat Català.
Espero que algun dia puguem celebrar junts la victòria des d'algun cim.
Salut company
Xavier

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments