ACONCAGUA 2011


By admin - Posted on 17 January 2011

Cim Aconcagua 22 de gener 12h30min

Ahir varem arribar al cim de l'Aconcagua 6.962m, a les 12h30min, és complia el somni de tots els que ho vam intentar, com si la muntanya ens vulgués recompensar per l'esforç realitzat.

Avui estem a Plaza de Mulas, hem donat la volta a tot l'Aconcagua, entrant per Punta de Vacas fins a Plaza Argentina i sortint per Plaza de Mulas fins a per Horcones.

Dema sortirem cap a Mendoza a on gaudirem d'uns dies de descans abans de tornar cap a casa.

Una abraçada de tots i fins aviat.

5ª Crònica Preparats per anar al Camp 1.

Hola us escriu l’Ignasi, en Xavi m’ha deixat escriure aquesta crònica com a regal quaranta aniversari. Avui es dia de descans i demà pujem definitivament al camp 1. Ahir vam pujar per equipar-lo amb menjar i material vari, portejant-lo entre tots sense passar de 10 kg per persona. Va fer bon dia tot i que es va començar a aixecar vent. Va ser la meva primera vegada a 5000 m, les sensacions van ser molt bones tot i patint mal d’alçada. El grup va arribar cansat la camp base, però avui ja estem tots recuperats i amb ganes de pujar per entrar al que en Xavi anomena el Mundo Oscuro. Aquesta nit em conegut la força del Viento Blanco. No em vull ni imaginar com serà si ens el trobem a Colera a 6000 m d’alçada. La previsió es passar tota una setmana per sobre 5000 m per planificar l’atac al cim. Ens tornarem a posar en contacte a Plaza de Mules per fer-vos cinc cèntims de com anant tot. Xavi, gràcies per transmetre’ns el sentit de l’alpinisme i portar-nos a coneixer i viure les grans muntanyes del món. Una abraçada a tots i especialment als amics del CIM de Bellpuig. Ignasi Calvís

 

4ª Crònica Plaza Argentina.

Ja som a plaza Argentina, em pogut gaudir de l'Aconcagua en la nostra aproximació, el temps fins ara és fantastic. En pogut instalar-nos i com no sentir els primers efectes de l'alçada, malgrat això tots ens trobem molt be i amb moltes ganes de començar l'ascensió. Demá farem una primera pujada al Camp 1 a 5.000, aprofitarem per dur-hi carregues i per refermar l'aclimatació. Una abraçada des del Camp Base. 

3ª Crònica Comencem a caminar.

Hem arribat a Puente del Inca a on hem passat la nit i hem preparat les carregues per a les mules, 250kg de material que ens pujaran al camp base per poder iniciar l'ascensió. Son les 12h del dia 11 de gener per fi comencem a caminar, Punta de vacas és l'inici a 2.500m en tres dies arribarem a Plaza Argentina a 4.200m, ens acompanyen els arrieros Piro i Roli ells conduiran les mules i a la vegada ens faran els tipics asados argentinos abans d'arribar al CB. Una abraçada per a tots.

2ª Crònica Salutacions des de Mendoza.

En Toni Villena, Toni Pifarré, Ignasi Calvis, Pep Casajoana, Pep Maixé, Carles Doñate i en Xavi Arias us saluden des de Mendoza, hem fet molta feina, la més important, els permisos per entrar al Parc Provincial de l’Aconcagua. Despres de més de 18 hores de vol hem arribat a Mendoza, tots estem molt bé i contents de poder iniciar la nostra aventura, molts records a tots els amics, amigues i familia.

360ª. Gener

1ªcrònica:

Hola amics i amigues:

Ja hi tornem a ser, de nou cap les muntanyes més altes de la terra.

Aquesta vegada tornem a l'Aconcagua amb un equip de 7 expedicionaris. Farem l'ascensió a l'Aconcagua fent una ruta circular i a la vegada passant per el cim si el temps ens ho permet.

Us adjunto una foto d'una vista poc habitual de l'Aconcagua la seva cara est o també coneguda com el glaciar dels polacs, passarem per sota d'ella per arribar al C3 (Colera 6.000m). Des d'allí intentarem el cim i seguidament baixarem cap a “Plaza de mulas”, CB situat a la cara oest, des d'on és solen fer la majoria d'ascensions. 

També us adjunto un tall de video de l'any 2010 a on vaig pujar a l'Aconcagua des de “Plaza de Mulas” a cim en 10 hores sense parar.

Amb una bonica vista del que és pot veure de de 6.962m, el cim del continent Americà.

Espero que pugueu gaudir d'aquesta nova ascensió.

Ens seguim veient des de les muntanyes més altes de la terra.

 

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments