BROAD PEAK 8.047m, Juny/Juliol 2011


By admin - Posted on 28 June 2011

Amics i amigues, ja hi tornem a ser. Aquesta vegada viatgem a Pakistà, amb la intenció d'escalar un dels cinc vuit mils que hi han al Karakorum, el Broad Peak de 8.047 metres. Una muntanya preciosa a la vora del conegut K2. Els altres vuit mils de la zona son el G1 i el G2, i una mica més allunyat el Nanga Parbat.

 

Aquesta vegada m'acompanyen en Joaquim Molins, en Xavi Aymar i els argentins Heber Orona, en Lito Sanchez i en Pablo Kommer. En Joaquim (Jake) i el Pablo ens faran el suport a Camp Base, tots els altres intentarem pujar el Broad Peak, sempre amb el seu permís. Tots tenim experiència en aquestes muntanyes, entre altres ascensions en Xavi Aymar ha pujat el Cho Oyu descendint-lo amb snowbord, l'Everest i el G2, en Lito ha pujat al Dhaulaguiri i al Cho Oyu a l'hivern, l'Heber Orona ha pujat a l'Everest sense oxigen i un servidor del que ja en sabeu prou...ara, a buscar el sisé 8.000. En fi, un grup d'amics amb la finalitat de passar-ho bé i escalar muntanyes el més lleugers i ràpid que puguem, sense l'ajut de xerpes ni de O2, i amb l'esperit "Mountain Wildernes": deixant la muntanya tal i com la hem trobat.

 

Espero que pogueu disfrutar amb aquesta aventura i perquè no, pujar-hi amb nosaltres a través de la informació que us anirem enviant des dels peus d'aquesta gran muntanya del Broad Peak. 

 

Agrair des d'aquí l'ajut i la col·laboració que hem rebut per a poder realitzar aquesta nova aventura, començant per totes les gestions que ha fet en Joaquim Molins per aconseguir els recursos econòmics, fins a la col·laboració de Vèrtic (botiga de muntanya), d' ISM (especialistes en comunicacions), i d'Infinit Emotions (companyia de guies de muntanya).

 

I com no, saludar a la meva familia, tots els amics i amigues del Gelade (Grup Excursionista de l'Avenç d'Esplugues), del Club Excursionista de Gràcia, el grup de muntanya de Can Caralleu, amics i amigues d'Infinit Emotions i a tots aquells i aquelles que seguiu fidelment les nostres aventures. 

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments