3a Crònica- CAMP BASE BROAD PEAK... 03 de juliol del 2011


By admin - Posted on 03 July 2011

Anem per feina...

Ja fa uns dies que hem arribat al Camp Base del Broad Peak, de fet, ja hem arribat a fer un dipòsit prop dels 6.000 metres.

 

Al Karakorum no es pot deixar passar la mínima possibilitat d’avançar feina, el bon temps és un bé escàs.

El Camp Base del Broad Peak està situat en la morrena de la glacera que baixa del K2 a uns 4.900 metres, finalment  hihemarribat amb uns 6 dies de marxa. Com és habitual hem procedit a la seva instal·lació, a dia d’avui és el màxim luxe que podem tenir a peu del Broad Peak.

 

 

 

Ahir vam pujar fins als 6.000 metres, a on vam deixar-hi un dipòsit amb tendes, pales, estris de cuina,. Demà tornem amunt per mirar d’instal·lar un primer camp a 6.200 metres i dormir-hi, seguidament i sense baixar muntarem un segon camp entre els 7.000 i 7.200 metres, i ,on si el temps ens ho permet hi passarem una altra nit i així donar l’aclimatació per acabada.

Bé, des del Camp Base del Broad Peak una abraçada a totes i tots, ens trobem molt bé. Per als fanàtics dels números dir, que a dia d’avui, estem saturant per damunt del 90%, és a dir, que el tant per cent d’oxigen en sang és molt semblant al que tenim a nivell del mar:99%.

 

Una abraçada,

 

Xavi Aymar i Xavi Arias 

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments