10a Crònica- CIM


By admin - Posted on 25 July 2011


24 de juliol del 2011                     

“NO PAREM DE CÓRRER...” 

Notícies rebudes, via telèfon satèl·lit. 

Avui mateix els nostres expedicionaris han deixat el Camp Base i s’han posat en marxa. Tenen previst d’arribar a Skardu aquest proper dimarts. En breu i tant aviat les circumstàncies els hi ho permetin, ens enviaran la crònica del dia de cim i les fotos. 

“En realitat, fa molts dies que no parem de córrer..! Desprès de fer el cim vam arribar al Camp 3 a les 03.30h de la nit, una jornada de 27 hores. Vam descansar una mica i ben aviat ens vam aixecar per desmuntar i carregar el Camp 3, i per fer el mateix amb el Camp 2. En definitiva, tots quatre arribàvem al Camp Base a les 21h, cansats, destrossats i satisfets alhora. El tema és que aquest mateix divendres, hem d’agafar l’avió de Islamabad a Barcelona i no ens podem “adormir”. Així que sense masses celebracions ni una dormida contundent, aquest matí, altre cop ben aviat, peus a terra i a desmuntar el Camp Base, refer els bidons...i marxar. De moment la jornada d’avui ha estat d’unes deu hores i demà dilluns, suposem, que serà si fa o no fa, igual. Ens agradaria poder arribar a Skardu el dimarts.

Pensem molt amb totes i tots vosaltres, moltes gràcies per tots els missatges que ens heu fet arribar i us assegurem que tant aviat puguem us enviarem la crònica detallada, les fotos de cim i d’aquests darrers dies. Molts records des del Karakorum...”

 

Xavi Aymar i Xavi Arias 

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments