Entrenant per l'Annapurna a l'Aconcagua


By admin - Posted on 03 February 2010

El dia 27 de gener he tornat de l'Aconcagua, on he estat entrenant per preparar la propera ascensió a l'Himàlaia, he pujat l'Aconcagua en tan sols 12 dies d'haver arribat a Mendoza, 12 llegada/23 cim. Passant abans per la zona del Plata amb un intent infructuós al seu cim de 6.000m, això si una pallissa de 2.000 m de desnivell positius en el dia des de piedra Grande a 3.500 m.
Potser la gràcia sigui el haver pujat l'Aconcagua en només 10h des de Plaça de mules al cim en un dia preciós, uns 2800m de desnivell positiu, començant a les 00h del dia 23 i arribant al cim a les 10h. La baixada amb la calma, a les 14h del dia 23 estava al CB prenent mate amb els meus amics argentins de Mallku, l'empresa prestadora que em va ajudar l'l'ascensió.
Aquest va ser el plantejament realitzat per el meu entrenador Ricard Vila, i així ho vaig complir. En tot cas en l'Aconcagua es podria dir que tots els rècords estan aconseguits, jo només he procurat pujar el més ràpid possible, una manera que m'apassiona i em diverteix.

A dia d'avui continuo treballant per a preparar l'ascensió a l'Annapurna el proper més de abril / maig, juntament amb el meu amic Lluís Ràfols.
L'any passat 2.009 vaig poder pujar al Lhotse sol i sense oxigen, aquest any espero estar ben acompanyat, tal i com ho estube el 2008 on vaig poder escalar l'Everest amb Xavier Aymar en l'expedició organitzada pel club excursionista de Gràcia "Barcelona al Sostre del Món ".

Compto amb la col·laboració de la Secretaria General de l'Esport, del Club Excursionista de Gràcia, del Grup Excursionista Gelade i les botigues Vertic...esperant fer-ho extensiu a tot aquell que vulgui col·laborar en el projecte CAT 14 X 8000

Hi, I'm having problems with your site in the Safari browser (the font is extremely tiny). I've tried raising the font size from the settings option but that barely helped. Do you have any advice on what I can do? (Btw, I'm on Windows XP) - ways to lose weight fast at home

This is strange. I can see it with any browser (including Safari). It strikes me that maybe CTRL + wheel can enlarge the font.

Good luck and sorry

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments