EL ROGER


By admin - Posted on 28 March 2010

22 de març del 2010 

Aeroport del Prat de Barcelona 

 Amics i amigues, com esteu?

 Aquest any comencem les cròniques d’una manera diferent. Ja veieu que la titulo Roger quan un servidor es diu Xavi. Us explico... 

Ens remuntem a la temporada passada, al Lhotse, quan vaig rebre a través del satèl·lit una trucada que entre d’altres coses m’anunciava que en uns mesos podria ser tiet. Bé que el meu germà Jordi i la Virgínia doncs...coses de la mare natura! 

... I avui, amb qui podia estar a l’aeroport? Doncs amb el meu nebot Roger i la família. Alguns us preguntareu, de què parla en Xavi?, què s’ha begut l’enteniment?, bé només un parell de cerveses, és conya! O no!!

 En tot cas la vida passa, els anys passen i aquí estic tornant a escriure una crònica en el meu primer dia d’expedició, això si, amb una diferència que ara torno a ser tiet i que tal com deia en anteriors cròniques d’expedicions passades, ara tinc una raó més per seguir pensant que la vida és meravellosa...  

Sense més preàmbuls us poso al dia, passades unes hores entre escala i escala he arribat a Katmandú a on he refet els bidons, les bosses i la motxilla pensant en el primer repte abans d’arribar al Camp Base de l’Annapurna. Surto en direcció Lukla per anar en uns quatre dies al Camp Base del Mera Peak, un cim d’uns 6.500 metres, on em trobaré amb en Lluís i uns clients seus, tots junts pujarem al cim cosa que ens servirà per aclimatar. Tot seguit tornarem a Katmandú, ens acomiadarem dels seus clients per marxar tots dos al camp Base de l’Annapurna. 

L’Annapurna és una muntanya de les més perilloses de l’Himàlaia i és per això que el preferible és aclimatar en altres muntanyes més segures. De fet revisant els correus, he rebut un del Ralf i la Gerlinde amb qui vaig coincidir l’any passat al Lhotse (entre els dos tenen més de 25 muntanyes de 8.000 metres a les seves esquenes), em diuen que vigili amb la muntanya i que per poc que pugui faci l’aclimatació en un altre lloc...Paraula de déu! I així ho farem.

 Els dies que no pengi res a la web per qüestions logístiques i demés, podeu seguir-me pel Facebook, us animo a entrar-hi i així sempre estareu informats del que faig i on sóc, ja ho veieu el que fa la tecnologia!.

 Una abraçada per a totes i tots, això acaba de començar i us ben asseguro que aquest any ens ho passarem d’allò més bé. Us escric en tornar del Mera Peak...

 Bona nit Roger, que passis una molt bona nit.

 

 

 

Més informació a www.xaviarias.cat

 

 

 

Xavi Arias

.

 

Més informació a www.xaviarias.cat

 

Xavi Arias

Tags

Què bonic Xavi. Salutacions de la Rita. Els nostres respectes a tots i totes les Rites d'aquestes terres!

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments