JA SOM AL CAMP BASE


By admin - Posted on 11 April 2010

9 d’abril del 2010

Camp Base de l’Annapurna

 

Bones a totes i tots,

Us escric des del Camp Base de l’Annapurna a 4.200 metres, després de tres dies d’aproximació des de Lete a 2.500 metres. En aquest Camp Base, ja s’hi troben totes les expedicions de la temporada, entre elles, les dos més grans, la de la coreana Miss Oh i la del “Filo de lo Imposible” amb l’Edurne al capdavant. Dues dones que estan al final de la carrera per ascendir a les catorze muntanyes de més de 8.000 metres que hi ha a la terra. Aquesta temporada, una d’elles serà la primera dona de la història en aconseguir-ho.

 

En referència a l’aproximació al C.B, dir-vos que hem accelerat una etapa. Aquests tres dies han estat fantàstics, amb un temps meravellós que ha fet possible gaudir de debò, fruint de les vistes, de moments inoblidables com quan un trencalòs amb el seu vol majestuós volava molt a prop nostre, com si fos un vigilant, el “vigilant de l’Annapurna”. Encara que sembli que estiguem sols caminant per damunt dels 4.000 metres, sempre hi ha qui t’observa.

El C.B està als peus de l’Annapurna de 8.091m i dels Nilguiris, unes muntanyes de poc més de 7.000m. Després d’instal·lar-nos, mirarem de sortir fins al Camp 2, per instal·lar-lo, l’aclimatació realitzada juntament amb l’aproximació fan que puguem plantejar-nos el no muntar el Camp 1. Bé, nois i noies, en tot cas ja us aniré explicant com van anant les coses, però de moment ja estem al C.B i comença la veritable ascensió.

Una abraçada i fins aviat,  

 

 

Xavi Arias

Tags

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments