JA TENIM EL CAMP INSTAL·LAT I EQUIPAT


By admin - Posted on 13 April 2010

12 d’abril 2010

Camp Base de l’Annapurna

 

 

Salutacions a tothom, és 12 d’abril, fa tres dies que hem arribat al C.B a 4.200m i ja hem començat a fer feina, tenim el Camp 2 a 5.500m instal·lat i equipat, en espera de montar el Camp 3 per anar-hi a dormir.

Eren les 6.30h quan sortíem en direcció al Camp 2, abans però, havíem de passar per Camp 1 tot i que no el muntaríem. L’aclimatació amb més de 10.000 metres positius acumulats ha fet que ens trobem bé per avançar feina i posar-nos al nivell de les altres expedicions que porten ja, entre dues i quatre setmanes al Camp Base. Una vegada passat un plató a 5.000m ple d’esquerdes, ens hem enfilat per unes pendents que ens han portat al Camp 2, hem plantat la tenda i hem deixat tot el material necessari que dúiem a l’esquena: el gas, els fogonets, el menjar, la roba...

Ara des de la meva tenda al C.B, esperem tornar a pujar al Camp 2 per a dormir-hi i poder pujar a muntar el Camp 3, però les previsions meteorològiques no són prou bones i segurament passarem un parell de dies al C.B esperant una millora en el temps.

Una seixantena d’anys enrere, en Maurice Herzog i els seus, es trobaven en una situació similar, aquí teniu un petit paràgraf del seu Llibre “Annapurna, primer 8.000”, capítol IX, l’Annapurna:

“...El nostre pobre campament II està perdut enmig de la neu. Ens ensordeix el terrabastall ininterromput dels allaus, la direcció dels quals varem localitzar malament. Entre torbs de neu i rafegues de vent, despleguem les tendes, col·loquem les estaques, fem una plataforma; una hora més tard estem tots instal·lats...”

Bé, amics i amigues, una abraçada molt forta des del C.B de l’Annapurna.

 

Xavi Arias

Tags

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments