Entrenant al Nun, abans d’anar al Manaslú


By admin - Posted on 24 July 2010

Hola amics i amigues,

Ja veieu que ja hi tornem a ser, aquesta vegada anem cap a l’Himàlaia Indi, al Ladakh, situat al nord-est de la India i amb la intenció de pujar un cim de 7.135m anomenat NUN.

Aquesta vegada l’aventura és una mica diferent, els protagonistes son uns altres. El Llorenç, el Xavier, el Joan i l’Albert lideraran aquesta nova aventura on un servidor participarà amb els seus serveis com a Guia i acompanyarà aquest equip al més amunt que la muntanya permeti. Ja sabeu que, sóc dels que penso que les muntanyes ens han de donar permís per poder-les pujar i per això espero que el Nun així ho faci deixant-nos gaudir del seu fantàstic cim.

 

1era Crònica

20 de juliol del 2010

 

L’aventura va començar el 16 de juliol a l’aeroport del Prat on em vaig reunir amb el Llorenç, el Xavier, el Joan i l’Albert tots ells socis de la UEC de Cornellà. Allí estaven amb les seves famílies esperant aquell moment tant desitjat, enlairar-se cap a Delhi per seguidament volar a Leh, la capital del Ladakh, des d’on en uns quatre dies arribarem als peus del Nun, de 7.135m.

Bé ara ja des de Leh, i on tot l’equip està disfrutant d’una bona migdiada, un servidor està escrivint aquestes quatre ratlles des de l’habitació. En un parell d’hores ens reunirem amb tot l’equip que encara ens falta per conèixer, xerpes, cuiner...i començar definitivament l’aventura.

 

També vull fer-vos saber, a totes les famílies, que estem molt bé i el que és més important, molt animats. En tot cas, avui he estat jo, un servidor el que us escriu aquestes quatre ratlles, però en els propers dies podreu gaudir de les reflexions i experiències que us aniran explicant el Llorenç, el Xavier, el Joan i l’Albert els protagonistes d’aquesta nova aventura.

 

A reveure i fins ben aviat, des de Leh capital del Ladakh,

Moltes felicitats a tots per haver coronat el senyor Nun!
Ara calma a l'hora de tornar que us esperem amb paciència!
Petonets dolcets a repartir!

Maria Manyosa

C.... que complicat que és tot això de la informàtica. Bé companys segons les meves noticies d'avui ja esteu amb al Camp Base i preparant el C1, sort i que el temps us acompanyi, per la meva banda ja he fet les ofrenes als Deus i a la panchamama.
Salut

Francesc-Assumpció-Alèxia

Bon dia molts de vosaltres no em coneixeu, la meva rel.lacio es amb l'albert, pero us dessitjo a tots molta sort en aquesta fita que us heu marcat.

Albert espero i dessitjo que estigueu be, que les coses vagin segons el previst i que el temps us acompanyi, per aqui tot funciona igual per tant no trobaras diferencia quan torneu

Un peto molt fort i molta força per tirar endavant

David i Gloria

Hola nois. Ja sou molt a la vora d'aconseguir aquest somni, i fins aquí ha estat fantàstic. Esteu preparats, i si la muntanya us deixa, l'aconseguireu. Una abraçada.
Jonny t'estimo.

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments