4a.Crònica


By admin - Posted on 29 July 2010

Ahir va ser, sense cap mena de dubte, la jornada més dura des que vàrem sortir de casa. A les 6 del matí vam sortir del camp base per muntar el camp 1. Si bé inicialment pensàvem que el plató de gel on havíem d'instal·lar-lo es trobava a una alçada de 5.200m, finalment el lloc adequat per a muntar-lo era a 5.495m. Per tant ens va tocar fer un desnivell de gairebé 900m. que, a aquella alçada, requereix una gran esforç.

 

L'ascensió però, ens porta per trams de gel i neu força verticals (40/50º d'inclinació), envoltats d'impressionants geleres que ens permeten gaudir d'un entorn salvatge que ens fa sentir realment petits. La constància i l'esforç de tot l'equip ens ha permès deixar equipat el camp 1, i ja ens trobem de bell nou al camp base recuperant forces. Avui el  temps és bastant inestable, i per tant haurem d'esperar a torna pujar a alçada una millora meteorològica. Confiem en poder anar demà a dormir al camp 1 per dimecres mirar d'instal·lar el 2.

 

Camp Base del Nun, 4.600m., dimarts 27 de juliol de 2010

Tags

Ara ja és segur que teniu seguidores a fora de Catalunya. En concret parlem de Londres.
Aquest matí hem pogut parlar per telèfon amb el Xavi, i el Xavier una mica per equivocació, i amb el Joan que era el que buscàvem.
Una abraçada per al Llorenç i l'Albert, ens heu faltat vosaltres, però també us tenim presents.
I ja posats, una abraçada per al cuiner, els sherpes,...que no volem que ningú se senti desplaçat.
Ànims que ja esteu a la vora. :)

Laura, Mireia i Olga

(PS: un petit resum en escreix!!)

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

TAMBIÉN EN

Idiomas

Navegación

PATROCINADORES

Infinitemotions

 

 

COLABORAN 

Recent comments