...JA HI TORNEM A SER...Xavi al LHOTSE


By admin - Posted on 16 Abril 2009

dimecres 15 d'abril del 2009 

“Seient 23K Nº Vol QR70, 8.500m”

Amics i amigues, coneguts i conegudes, saludats i saludades, ja hi tornem a ser, estic a punt de començar la meva nova aventura a l'Himàlaia, al Nepal. Aquest cop intentaré assolir el cim del Lhotse Principal, la quarta muntanya més alta de la terra amb 8.516m, de fet ara mateix em trobo per damunt dels 8.500m i no és que m'hagi afanyat a pujar-hi ràpid, però el tema està en que estic al seient 23K del vol QR70 en direcció Katmandú gaudint d'un cafè i escrivint-vos aquestes quatre línies. Són les 12,00h i encara em queden unes 20h per arribar al destí, això si fent una escala de 6h a Doha a Qatar des d'on espero acabar aquest escrit.

Aquesta vegada viatjo sol i amb uns 70Kg d'equipatge, un munt de material, entre ell les meves inseparables companyes de viatge, una és la petita i robusta, es diu “Nikon Coolpix P6000” l'altre és gran però a la vegada més fràgil, es diu “Sony HDR-HC9”.

En arribar a Katmandú coneixeré el que serà el meu company de cordada el xerpa Ang Pemba, tots plegats intentarem que pugueu gaudir d'aquesta aventura de la manera més propera possible, tots i totes esteu convidats a pujar al Lhotse Principal amb nosaltres.

Així doncs mentre duri l'aventura i per que la pugueu viure de ben a prop, us anirem enviant les cròniques de l'expedició. També us convidem a entrar al Blog del Xavi Arias del programa Temps d'Aventura de TV3 i a la meva pàgina web www.xaviarias.cat , on podreu gaudir del dia a dia de l'expedició amb les fotografies i algun que altre vídeo que anirem enviant, descobrirem les ciutats, els pobles i la gent que forma part d'aquest indret del món, us presentarem els amics i amigues que anem coneixent, us anirem desvetllant tots aquells secrets de les grans expedicions a l'Himàlaia i per què no?, us intentaré respondre tots aquells dubtes i curiositats que tingueu a través dels e-mails xavi@xaviarias.cat i xavi@infinitemotions.cat . Tots vosaltres també sereu els protagonistes d'aquesta expedició.

 

Xavi Arias                    

En Xavi fent les 6 hores d'escala a Doha (Qatar) 

 

Ja a Katmandú, un parell de vídeos:

  

 

ei Xavi !!!!! no es pot parar eh tio !!! m'agrada tornar-te a veure en acció ( potser per que d'alguna manera mi porta a mi , ja que de moment estic aqui a caseta )

be, anims i cap amunt !!!!!

salut i força company

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents