DUBTES, DUBTES I MÉS DUBTES...


By admin - Posted on 29 Setembre 2010


 

Hola amigues i amics, espero que aquesta crònica sigui la última abans del cim. Estic ple de dubtes, demà marxem del Camp Base cap a cim, calculem arribar-hi el dia 1 d’octubre, si tot va bé. El que passa és que la finestra de “bon temps” no és tal, doncs no hi ha precipitació però el vent és d’uns 40-60km/h i la temperatura prevista als 8.000 metres ronda els 30º sota zero, segons els últims partes meteorològics. Això és el millor que hi ha, després d’aquests dies s’espera que el vent i el fred augmentin i apareixent novament més precipitacions.

 

Sembla que el Manaslú no ens ho vol posar fàcil, però aquí estem, per intentar-ho. Ja hem muntat el Camp 2 a 6.400 metres i tot està preparat. Les expedicions comercials van cap a cim el dia 30 de setembre i l’1 d’octubre, la majoria d’ells amb oxigen. Nosaltres no portem oxigen, per això esperem, que finalment la realitat sigui una mica més benèvola que les previsions meteorològiques actuals i puguem arribar al cim del Manaslú. Ja portem uns dies que des del Camp Base, podem gaudir del cim i creieu-me, és una meravella.

Bé gent, espero solucionar els meus dubtes en uns dies i en la propera crònica, dir-vos què meravellós és el món des dels 8.163 metres del Manaslú. Si no fos així, tocarà tornar-ho a intentar en uns dies, encara tenim temps fins a mitjans d’octubre, però pel que sembla, és la única que tindrem.

Una abraçada a tots i totes des del Camp Base del Manaslú i fins d’aquí uns dies.

Petonets,

 

28 de setembre del 2010

 

Xavi Arias

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents