1a Crònica- SALUTACIONS DES DE SKARDU 21 de juny del 2011


By admin - Posted on 29 Juny 2011

 

Salutacions des de Skardu, l’últim poble abans de començar el trekking d’aproximació al Camp Base del Broad Peak.

Fa tres dies, vàrem sortir de Islamabad (Pakistan) i amb més de 30 hores acumulades en autobús per la Karakorum Highway, ahir vàrem arribar a Skardu a uns 2.000 metres d’alçada.

Ha estat una ruta fantàstica a la vora del riu Indo, el qual recull tot el desgel del Karakorum, i creuant-nos amb infinitat de vehicles com els vistosos camions de mercaderies pakistanesos. De moment, i al contrari de les notícies l’occident, que diuen el perillós que pot ser entrar en aquest país, nosaltres no hem sentit la sensació d’inseguretat que es vol fer notar des de l’altra banda de món, això si, molts controls militars, aquí el més “pintat” va armat. Com anècdota, vàrem passar per Abbotabar, poble a on va ser assassinat Bin Laden, i vàrem aprofitar per a fer-hi cafès i tes, sense més.

El dia d’avui hem estat realitzant les últimes compres i preparant tot el necessari per realitzar el trekking d’aproximació al Camp Base del Broad Peak que tindrà una durada d’una setmana més o menys.

 

En fi, espero poder explicar-vos més coses properament, una abraçada des de Skardu.

 

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents