2a Crònica- DES DE PAIJU... 26 de juny del 2011


By admin - Posted on 29 Juny 2011

Avui us escric des de Paiju a 3.375 metres, hem fet un dia de descans desprès de dos dies a peu per les valls del Karakorum abans d’entrar a la glacera del Baltoro i que ens durà als peus del Broad Peak. Vàrem començar a caminar des de Skardu a 3.000m fins a Jula a 3.100m, vuit hores caminant per pujar cent metres de desnivell, us podeu fer el càrrec de la immensitat d’aquestes valls glacials. Al dia següent el trajecte ens ha portat fins a Paiju sota un calor insuportable que ens ha obligat a utilitzar paraigües per amagar-nos del sol. 

 

 

 

Hem aprofitat per refer les càrregues dels portejadors, dutxar-nos i rentar una mica de roba. Paiju és com un petit oasi enmig de totes aquestes muntanyes i molt a la vora de les torres del Trango. Unes terrasses sota l’ombra d’uns pocs arbres fan que sigui un lloc perfecte per fer-hi una parada. Aquí ens trobem amb portejadors d’altres grups, a la nit improvisen una gran celebració, els uns perquè estant contents de començar un nou trekking, els altres perquè els hi queda una jornada per acabar-lo.

 

 

Demà sortirem cap a Ordukas a 3.600m, al vell mig de la glacera del Baltoro, ens aixecarem ben aviat per poder estar en marxa cap a les cinc del matí, és la única manera d’estalviar-nos el calor. No serà fins a les següents jornades que el calor donarà pas al fred de les muntanyes del Karakorum.

 

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents