4a Crònica- CAMP BASE BROAD PEAK


By admin - Posted on 11 Juliol 2011

 

 

10 de juliol del 2011

 

 6.700m

Ja tornem a estar al Camp Base del Broad Peak, hem passat quatre nits entre els 6.000 i els 7.000 metres, mirant de muntar el Camp 3 a 7.200 metres però les condicions meteorològiques, neu i vent, ens han fet que només arribéssima 6.700 metres. De totes maneres els dies en alçada passats fan que donem l’aclimatació per finalitzada,  tot i que no és elquè haguéssim volgut.

 

Les condicions que ens estem trobant aquí al Broad Peak aquest any son curioses, la part de sota dels 5.000 als 6.200 metres es troben justetes de neu, en canvi a la part alta, està molt carregada amb la dificultat que això comporta a nivell d’instal·lar les cordes fixes, obrir la traça...

Ara mateix neva i en tenim per un dia més segons la previsió meteorològica, tot apunta i sembla, que hi haurà una bona finestra els dies 13,14 i 15 de juliol, així doncs mirarem de fer un primer intent juntament amb altres expedicions que hi ha al Camp Base.

Hem aprofitat per donar la benvinguda a companys d’altres expedicions:  Pamplona, Bilbao, Donostia, Madrid...amb un berenar d’alçada a 5.000 metres.

En Lito, l’Heber, en Xavi Aymar i un servidor ens trobem bé i amb moltes ganes d’anar cap amunt per provar d’arribar al cim de cara a mitjans de juliol, sempre que la previsió sigui encertada.

Una abraçada molt forta de part de tota l’expedició, esperant donar-`vos molt bones notícies ben aviat.

 

Xavi Aymar i Xavi Arias 

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents