8a Crònica- CAMP 3


By admin - Posted on 21 Juliol 2011


21 de juliol del 2011

 “A TORNAR-HIDEMÀ AL CIM?..”

 Notícies rebudes, via telèfon satèl·lit. 

Us saludem a totes i tots des del Camp 3 i dins la tenda. Tot està a punt i preparat per tornar-ho a intentar. Aquesta matinada a les 00.00h (Pakistà), sortim del C3 per anar al cim del Broad Peak. Les ganes i els ànims hi son, però no ens volem enganyar, el temps segueix igual de dolent, el vent és molt fort i constant, quan sembla que afluixa una mica, ens neva...La pujada fins aquí al Camp 3, ha tornat a ser dura degut al fort vent i a que totes les cordes les hem hagut de desenterrar, el gruix de neu afegit d’aquests dies ha estat important. Però deixant de banda tot això, les previsions diuen que demà el vent minora i sembla que hi haurà una petita finestra de més “bon temps”. Així doncs, per això som aquí, per fer aquest últim intent d’arribar al cim del Broad Peak.

De moment, som 8 persones les que estem al Camp 3 amb la intenció d’assolir el cim aquesta matinada de divendres, en Lito, l’Heber, en Xavi Aymar, un servidor en Xavi Arias, dos espanyols: en Javier i l’Arturo, un francès i un rus.

Bé, esperem que quan fem la propera trucada us puguem donar molt bones notícies...si més no, poder-vos dir que ho hem intentat ! Molts records a tothom..”

 

 

Xavi Aymar i Xavi Arias 

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents