MANASLU 2013 NON STOP


By admin - Posted on 06 Setembre 2013

Ha arribat l'hora de tornar a l'Himàlaia, després d'un any en blanc, però no exempt d'altres aventures i emocions.

El Manaslu ha estat la muntanya triada, Manaslu (मनास्लु, també conegut com a Kutang) és la vuitena muntanya més alta del món amb 8.163m, situada a la serralada de l'Himàlaia, al Nepal. El nom Manaslu procedeix de la paraula Manasa, que en sànscrit vol dir Muntanya de l'Esperit. És una de les catorze muntanyes amb més de vuit mil metres d'alçada.

L'any 2010 un servidor ja va intentar aquesta muntanya, però el mal temps va fer que no pugués arribar al cim.

Aquest any ho tornaré a intentar, però amb un altre estil, d'una manera més ràpida, amb menys exposició a l'alçada!!,

Hi vaig sol, sense oxigen, sense xerpes, però deixeu-me que us parli en plural, doncs tots vosaltres també hi teniu lloc, el vostre suport i ànims fan que també hi tingueu lloc i així la poguem compartir.

Intentaré pujar en Non Stop, és a dir del CB al Cim d'una tirada o en el seu defecte amb els menys camps d'alçada possibles, això sí, havent aclimatat prèviament.

L'any 2007 ja ho vaig fer amb el Cho-Oyu, el dia 3 d'octubre arribava al cim després de 23h des del CB.

No és qüestió de fer cap rècord o ser el més rapid, doncs sempre hi pot haver algú que ho faci en menys temps, és una qüestió de manera de fer, de ser el menys agressiu amb la muntanya, d'estar el menys possible exposat al mal temps, allaus...

Com tots els reptes cal veure les possibilitats reals, les condicions de la muntanya i d'un mateix, però això no ho sabrem fins que estiguem als peus d'aquesta muntanya, la que espero que em concedeixi el permís per pujar-hi!! La muntanya no es una adversària. És una companya en el nostre camí!!

Algú pot pensar que és una moda, que vull fer coses que altra gent està fent, i és clar que tots tenim uns referents, però molt lluny de la realitat, és un sentiment que surt de dintre meu, així ho veig i així ho vull fer, escoltar el nostre interior, i fer- ho ens fa més lliures!!

Una abraçada a tots i a totes!!

Podreu seguir aquesta nova aventura a www.xaviarias.cat www.infinitemotions.cat Twitter, Facebook i Instagram.

Per Facebook i Twitter, podreu seguir les novetats diàriament.
#ManasluNonStop
#Manaslu

Kathmandú

Ja sóc al Nepal, porto un dia a Kathmandú, després de més d'un any de no ser-hi i sembla que mai hagués marxat, l'olor a encens, l'enrenou de cotxes i gent , carrers..., se'm fan familiars.

Després de fer les gestions necessàries, permisos, últimes compres... Ja estic preparat per iniciar el trek cap al Camp Base del Manaslu, en una setmana ja hi seré i podré retrobarme amb el Manaslu 3 anys després.

Una abraçada a tot i a totes!!

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents