“...I DE SEGON, BACALLÀ A LA VIZCAíNA”


By admin - Posted on 15 Abril 2010

14 d’abril del 2010

Camp Base de l’Annapurna

 

Hola amics i amigues, us escric des del C.B. Aquests darrers dies ha estat nevant, però avui el temps ha estat bo i no ha caigut ni una volva de neu, demà sortim en direcció al Camp 2, per l’endemà divendres anar a Camp 3 i dormir-hi. Sortirem en Lluís i un servidor, acompanyats dels amics del C.B, permeteu-me que us els presenti. Una cordada és la d’en Carlos Pauner i en Javier Perez, l’altra en Juanito Oiarzabal i en Tolo Calafat. Durant aquests dies hem descansat, hem endreçat el material i el què és més important, hem gaudit de les habilitats culinàries d’en Juanito, avui mateix ens ha delitat amb un “bacalao a la vizcaína” que és una de les seves especialitats. De vegades els alpinistes tornem prims i desgastats de les expedicions, però aquest cop, no podrem dir que sigui per no menjar.

Formem un equip amb prou experiència, tots junts sumem més de quaranta ascensions a muntanyes de 8.000m, però no hem d’oblidar que en Juanito en porta vint-i-tres tot sol, és la persona que en té més de tota la terra. Bé, espero que l’experiència de tots, faci que aquesta vegada tot surti tal i com a passat en les últimes expedicions.

Una abraçada a totes i tots, 

 

Xavi Arias

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents