3a.Crònica


By admin - Posted on 29 Juliol 2010

Ja han passat 3 dies -aquí el temps passa més de pressa del que pot semblar- i hem pujat uns 800m més amunt. Ara som al Camp Base després de dues jornades d'ascens i d'instal·lació. Pels novells en el tema això ha estat molt millor del que ens podíem esperar. Ens hem pogut dutxar (amb potets d'aigua calenta), tenim espais tancats habilitats com dutxa, vàter, menjador, cuina i una tenda-dormitori per a cadascú. Tenim musiqueta, hem esmorzat ous ferrats i pernil ibèric, i hem pogut fer bugada. Amb la gent d'Infinit Emotions, fer alpinisme és tot un luxe!

 

No us penseu però que tot és tan senzill. A les nits, el que no ha tingut mal de cap, n'ha tingut de coll o d'esquena, tot barrejat amb algun que altre mareig. El procés d'aclimatació és un dels tràngols que toca passar per a fer un cim d'aquesta alçada. Ara però, sembla que ja tots comencem ha estar força bé i demà tenim previst pujar a instal·lar el camp 1, a uns 5.200m d'alçada.

 

Abans però, tenint en compte que anem sherpes i cuiners budistes, ha estat imprescindible fer una “Puja”, que consisteix en una cerimònia en que es demana permís als Déus per a poder accedir a la muntanya.

 

Camp Base del Nun 4.630m  25-07-10

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents